Geile Els

Jaarlijks hebben we met 4 goede vrienden een soort van reunie. We gaan dan op een korte vakantie om uit te rusten en lol te maken. Zo ook afgelopen jaar toen we op kreta in een beetje afgelegen hotel zaten. In het hotel zelf was niet zoveel te doen. Het was mei en nog rustig. Om te kunnen stappen moeten we een eindje rijden. Er was een kroeg op de weg naar het strand, maar dat was meer een soort trukkers cafe. Naar de dichtstbijzijnde disco was het een half uurtje rijden. In het hotel zaten ook weinig vrijgezelle dames, hetgeen ook jammer was. We waren dus wat teleurgesteld over de locatie dit jaar. Het leek erop dat we veel de hort op moesten om onze lol te krijgen. Een beetje verrast en verheugd waren we dan ook wel toen er de tweede dag een erg mooie vrouw door de hotellobby liep, die we vanuit de hotelbaar zagen. We waren zichtbaar opgetogen door haar mooie verschijning en dat had zij ook in de gaten. Ze lachte naar ons en was allerminst verlegen. Ze kwam de bar ingelopen en vroeg waar we vandaan kwamen en wat 4 kerels in zo een rustig hotel kwamen doen. Ze vertelde dat ze samen met haar man een week op pad was. Carlo floepte eruit: “wat jammer”. Ze moest lachen en liep heupwiegend weg. Later tijdens het diner zagen we ook haar man. Die was 15 jaar ouder en zichtbaar vermoeid. We vroegen ons af wat ze bij hem deed en lieten onze fantasie de vrije loop over haar redenen bij hem te zijn. Zij was zichtbaar in haar nopjes met de aandacht die ze van ons kreeg. Tijdens de koffie kwam ze naar ons toe en stelde haar man Hans voor. Hans bleek een rustige aardige vent die inderdaad goed in de slappe was zat, zoals wij hadden ingeschat. Zijn geld had hij verdiend in de rotan handel. Zij was zijn secretaresse geweest. Hij had de zaak verkocht en genoot nu samen met haar van het leven. We dronken met hun koffie en likeur en wisselden wetenawaardigheden van de omgeving uit. Om 23.00 uur gingen Hans en zijn bloedstollende verschijning naar hun appartement. Ze hadden het mooiste appartement van het hotelcomplex met een eigen zwembad erbij. Het stond los van het hoofdgebouw waar wij in zaten. Vanuit ons appartement keken we in hun tuin. We kwamen daar achter toen we nog wat na zaten te praten op ons balkon. Zij zaten ook nog wat na te kletsen in hun tuin. Els, zo heette de vrouw, had ons op het balkon de volgende dag ook in de gaten toen ze richting het zwembad liep. Ze zwaaide naar ons, liep vervolgens naar een stretcher, trok haar witte zomerjurkje uit en ging in alleen een slipje aan in de zon liggen. We zagen nu nog beter wat voor een spetter het wel niet was. Vijftien minuten later kwam haar man Hans ook naar buiten. Els vroeg Hans haar in te smeren. Ze ging er echt voor liggen. Hans deed haar rug en wilde weer weglopen, toen Els vroeg of hij ook haar benen wou doen. Ze ging zeer uitgerekt liggen met haar kontje een beetje omhoog. Hans wist niet dat wij alles zagen, Els echter wel. Ik vroeg Carlo of hij dacht dat ze dit bewust deed om ons een beetje op te geilen. Carlo zei dat het er wel op leek en dat het ook goed lukte. Ik heb een behoorlijke stijve inmiddels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *