Nog Even Naar De Sportschool

Afgelopen zomer waren mijn vriendin Sandra en ik (Rob) na een hangdagje op het strand s’avonds neergeploft op de bank.
We hadden net een film gekeken en hingen suf onderuit gezakt en hadden allebei zoiets van, getver…loom,lui en ellendig…bah…, tot Sandra met een idee kwam en zei,… zullen we anders nog even gaan fitnessen…. Nu nog….?? zei ik tegen haar, het is al half tien.
Gewoon ff een uurtje Aktie en lekker in het zweet werken, zei ze…..eigenlijk niet zo’n gek idee na zo’n suffe hangdag..alle moed bij elkaar verzameld,… zo gezegd zo gedaan, tien uur op de sportschool aangekomen en gelijk begonnen.
Sandra heeft altijd veel bekijks, omdat het gewoon een bloedmooie meid is. Sandra is 22 jaar,met haar 1 meter 68 niet echt groot, perfect figuurtje een heerlijke volle C-cup en lang blond haar. Wanneer Sandra bezig is met haar oefeningen zie ik vaak de mannelijke gasten goedkeurend haar kant op kijken.
Het werd langzaam aan rustiger in de sportschool. Het was inmiddels toch nog kwart over elf geworden en besloten het voor gezien te houden. Zoals gewoonlijk gingen we na het sporten aan de bar nog even iets te drinken. Aan de bar zaten alleen nog wat gasten, Stanley, Said, Mo, Peter, Paul en Cor. We hadden gewoon een praatje pot en het was best gezellig. De tijd vloog eigenlijk voorbij en het praatje draaide zoals altijd weer uit op het onderwerp sex. Aangezien Sandra als enige vrouw aanwezig was kreeg ze het flink te verduren, Sandra is ietwat verlegen, verweerde zich kranig,maar zag toch soms dat ze hier en daar wat moest blozen,omdat het er soms wel erg grof aan toe ging.
Hey.. wat lullig dat je nou de enige dame bent zei Peter, wij gaan zo gezellig met z’n alle douchen en jij moet helemaal alleen douchen. Oow… dat maakt mij niet uit hoor zei Sandra… Je mag ook met ons mee douchen, zei Peter, waar de andere volmondig mee instemmende, geen bezwaar hoor…Dat durft dat meisje toch niet joh, zei Paul er gelijk achteraan… iedereen inclusief mijn persoontje, allemaal toch afwachtend op haar reactie, keken naar Sandra. Waarop ze mij met een vage blik aankeek en quasi nonchalant en stoer zei, ooow best wel hoor,..waarom zou ik dat niet durven dan…Nou dat is dan een deal, dan gaan we gezellig met z’n alle douchen zei Paul.
De mannen lieten er geen gras over groeien en alle zes liepen ze richting de douches. Sandra keek me aan zo van, oeps wat heb ik nou gezegd…. Je moet mij niet aankijken, zei ik, jij hebt het zelf gezegd….ze ging uiteindelijk met een pruillip haar spulletjes uit de dameskleedruimte halen.
Zelf was ik er ook helemaal niet blij mee eigenlijk dat mijn bloedmooie Sandra straks met zes van die opgeschoten kerels onder de douche zou staan, maar goed ik wilde me evengoed niet laten kennen.
Toen ik met Sandra de herenkleedkamer binnen kwam hing er stoom van de lopende douches, er stonden er al vier onder de douche en de andere stonden zich net van hun kleren te ontdoen. Sandra kreeg er een kleur van toen ze die blote mannen zag, ze wist zich geen houding te geven maar zag dat ze het niet kon laten om hier en daar sneaky een blik te werpen op de geslachtsdelen van de mannen.
Ik ontdeed mij ook van mijn kleren en voegde mij bij de rest van de mannen in de gezamelijke douche.
Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht van mijn Sandra dat ze dit zou doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *